Direct een elektricien nodig in Maastricht? Bel 085 106 1547 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Maastricht, hoofdvestiging Helmond
Hoe u uw huis duurzamer kunt maken Redactie, 22 juni 2024
FB Services: uw ervaren elektricien in Maastricht

U heeft verschillende keuzes om uw huis duurzamer te maken, of het nu gaat om grote of kleine ingrepen. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er verschillende opties waar de elektricien u bij kan begeleiden. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te plaatsen.

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van Led-verlichting?

Is uw verlichting verouderd of gaat u uw huis renoveren?Dit is het perfecte moment om de verlichting in uw huis te verduurzamen. Laat uw huis stralen met duurzame Led-verlichting op alle plekken.

Met Led-verlichting kunt u het energieverbruik van uw huis aanzienlijk verlagen tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Dit heeft als gevolg dat u kunt besparen op uw energierekening, wat natuurlijk voor alle huishoudens prettig is. Led-lampen hebben bovendien een veel langere levensduur dan traditionele gloeilampen, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Ontdek hoe u uw huis kunt verduurzamen met elektrisch koken!

Om in elk huis elektrisch te kunnen koken, kunnen er enkele aanpassingen nodig zijn. Een optie hiervoor is de meterkast of de toevoer van stroom. Het is essentieel dat de meterkast genoeg stroom kan genereren voor het gebruik van de kookplaat.

Door een elektricien in te schakelen kunt u voorkomen dat de stroom uitvalt. Om dergelijke problemen te voorkomen, kunt u het beste een elektricien inschakelen om dit allemaal voor u te regelen. Wanneer u kookt op gas, gaat er echter wel elektriciteit verloren, terwijl dit niet het geval is bij elektrisch koken.

Zonnepanelen installeren voor een duurzamer huis

Om uw huis duurzamer te maken, kunt u overwegen om zonnepanelen op het dak te laten installeren. Overweegt u duurzame aanpassingen voor uw huis? Het installeren van een elektrische kookplaat en Led-verlichting zijn goede keuzes. Om zonnepanelen op het dak te kunnen plaatsen, moet het dak geschikt zijn en in goede conditie verkeren.

Voor het verduurzamen van uw huis heeft u doorgaans 15 zonnepanelen nodig, al kan dit aantal verschillen afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak. Het is gebruikelijk dat u het bedrag dat u in zonnepanelen investeert binnen 6 tot 8 jaar terugverdient. U moet zich bewust zijn van het feit dat zonnepanelen periodiek onderhoud nodig hebben voor een optimale opvang van zonnestralen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1547

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!