Direct een elektricien nodig in Maastricht? Bel 085 106 1547 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Maastricht, hoofdvestiging Helmond

Kortsluiting Maastricht

Heeft u te maken met een uitgevallen stroomgroep in huis als gevolg van kortsluiting? Vermoedelijk wilt u dit zo snel mogelijk laten fixen. Het is geen sinecure om zonder stroom de dag door te komen.

Als u snel weer stroom nodig heeft, dan staat de storingsdienst van FB Services paraat om te helpen. Als u hulp nodig heeft met het oplossen van het probleem, staan onze monteurs voor u klaar. Wilt u een elektricien bij u thuis? Bel dan naar 085 106 1547 en wij zijn onderweg.

Kortsluiting Maastricht snel verholpen

Snel ingrijpen bij kortsluiting in Maastricht is absoluut noodzakelijk. Zeker als het een belangrijke stroomgroep betreft zoals de keuken of de verwarming. Wacht niet af en bel meteen FB Services.

Onze elektriciens worden direct ingeschakeld om u te helpen met het opsporen en verhelpen van de oorzaak. Onze storingsmonteurs zijn continu onderweg om ervoor te zorgen dat u niet lang verstoken blijft van elektriciteit. Wanneer u gelijk belt naar 085 106 1547, zullen we direct nagaan hoe we u van dienst kunnen zijn.

Wanneer we door drukte niet direct kunnen bijstaan, Een medewerker helpt aan de telefoon zonder extra kosten bij het vinden van een geschikte oplossing! U kunt erop rekenen dat alle stroomvoorzieningen snel weer functioneren zoals het hoort.

Stekkerproef

Indien er stroomuitval is in een deel van uw huis, kan een specifiek apparaat soms verantwoordelijk zijn voor het probleem. Als u wilt besparen op een elektricien en direct het probleem wilt oplossen, kunt u het beste een stekkerproef doen. Benieuwd naar de werking? Lees er hier meer over.

Spoeddienst van FB Services

Bij kortsluiting, stroomuitval en storingen kunt u vertrouwen op onze spoeddienst bij FB Services. Verzekerd van de snelste service bij spoedgevallen met onze monteur die direct naar u onderweg is. Indien het ons door drukte niet mogelijk is om op tijd ter plaatse te zijn, zal een medewerker u telefonisch assisteren bij het vinden van een alternatief.

Aarzel niet om ons te bellen op 085 106 1547 om uw probleem aan te pakken. Mocht er niet veel spoed geboden zijn of telefoneren niet gaat, laat dan een bericht achter in het contactformulier. Schakel FB Services in voor de oplossing van uw elektriciteitsproblemen.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

De oorzaak van kortsluiting in het elektrische circuit kan gevarieerd zijn. Een oorzaak die veel voor komt is bijvoorbeeld een defect apparaat dat de groep uit laat vallen. Een stekkerproef uitvoeren kan onthullen welk apparaat de storing veroorzaakt.

Een van de problemen die kortsluiting kunnen veroorzaken, is overbelasting. Door te veel apparaten gelijktijdig op dezelfde groep aan te sluiten, kan het stroomnetwerk bezwijken en uitvallen. Een oplossing kan zijn om een van de apparaten aan te sluiten op een andere stroomgroep.

Veel gestelde vragen

Wat betekent het begrip kortsluiting?

Kortsluiting ontstaat wanneer er een hele lage weerstand is in een elektrisch circuit. Als er kortsluiting in huis ontstaat, is dit meestal het gevolg van twee elektrische draden die in een beschadigde kabel met elkaar in contact komen.

Op welke manier kan ik lokaliseren waar de kortsluiting zich bevindt?

Als u bekijkt welke groep geen stroom meer ontvangt, heeft u een idee in welke ruimte de kortsluiting is opgetreden. Na deze stap kunt u een stekkerproef uitvoeren om het beschadigde apparaat te vinden.

Kan kortsluiting leiden tot ontvlamming?

Bij kortsluiting kan veel warmte ontstaan in de elektrische bedrading. De aangrenzende materialen zoals doek, papier of stof kunnen vlam vatten door de opgewekte hitte.


Gerelateerde pagina's

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1547

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter