Direct een elektricien nodig in Maastricht? Bel 085 106 1547 Of vul het formulier in

Verduurzaming in Maastricht

Wij staan in Maastricht voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Maastricht, hoofdvestiging Helmond

Met welke verduurzamingsopties kan FB Services helpen?

Voor het verduurzamen van je huis zijn er verschillende opties beschikbaar. In veel gevallen is het nodig om een elektricien in te schakelen voor de installatie. Een elektrische kookplaat, zonnepanelen, een laadpaal of led-verlichting kunnen geïnstalleerd worden om je huis duurzamer te maken. Soms moeten er aanpassingen worden gedaan aan de groepenkast om deze verduurzamingsopties te kunnen installeren.

Wanneer je ervoor kiest om bepaalde onderdelen in je huis duurzamer te maken, kun je ook geld besparen. Als je ervoor kiest om een elektrische kookplaat te installeren in plaats van een gasfornuis, zul je besparen op je energierekening. Bij een gasfornuis gaat er veel gas verloren, terwijl het rendement van een inductiekookplaat varieert van 80% tot 90%.

Aanpassingen nodig?

Zijn er aanpassingen vereist voor de groepenkast of is het nodig om krachtstroom aan te leggen? Als u behoefte heeft aan hulp en advies over wat het beste bij uw situatie past, kunt u altijd rekenen op FB Services. Heeft u vragen of advies nodig? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 106 1547.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1547

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!