Direct een elektricien nodig in Maastricht? Bel 085 106 1547 Of vul het formulier in

Rookmelder plaatsen Maastricht Wij staan in Maastricht voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Maastricht, hoofdvestiging Helmond

Rookmelder plaatsen Maastricht

Waarom rookmelder plaatsen?

Het is verstandig om rookmelders te hebben, aangezien deze levens kunnen redden volgens de Brandweer. Als het alarm afgaat van de rookmelder heeft u nog drie minuten om te vluchten. Het plaatsen van rookmelders op elke verdieping in huis is een vereiste. In de regel gaan ze tien jaar mee.

Het installeren van rookmelders is cruciaal om daadwerkelijk levens te redden bij een brand. Veel rookmelders zijn zelf te bevestigen met behulp van de handige plakstrips die eraan vastzitten. Je kunt kiezen uit diverse soorten en prijsklassen rookmelders. Het is echter van essentieel belang om altijd te gaan voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Tijdens de slaap uw reukvermogen wordt uitgeschakeld, waardoor u rook niet kunt ruiken?
  • Als u slaapt, is uw reukvermogen inactief en merkt u dus geen rook op?
  • Dient er sinds 1 juli 2022 op elke verdieping in huis rookmelders te worden geïnstalleerd?

Rookmelders plaatsen? Schakel FB Services in om het voor u te doen.

De beste plek voor een rookmelder

Het is verstandig om rookmelders te installeren in de hal en op de overloop. Deze routes worden vaak gebruikt om te vluchten bij brand. Een nog betere optie is om te gaan voor rookmelders die met elkaar verbonden zijn en deze ook te plaatsen nabij de keuken en in de slaapkamers. Heb je in de woonkamer een open haard of kachel? Moet je je e-bike of accu opladen in de garage aan huis? Zorg ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt met een goed functionerende rookmelder als er iets misgaat.

Onderhoud aan rookmelders

Klinkt het alarm van de rookmelder wanneer er geen rook of brand is gedetecteerd? Als de rookmelder piept zonder dat er rook of brand is, is het waarschijnlijk tijd voor onderhoud. Ga na of de batterij eventueel moet worden vernieuwd en reinig de rookmelder met een stofdoek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Maastricht

Bent u op zoek naar een deskundige service om de rookmelders in uw huis te laten plaatsen? Neem dan contact op met FB Services. Wilt u de rookmelders op een betrouwbare manier laten plaatsen? Neem dan contact op met FB Services. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken op 085 106 1547 om deze aan ons voor te leggen.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1547

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!