Direct een elektricien nodig in Maastricht? Bel 085 106 1547 Of vul het formulier in

Over elektriciteitskeuringen Wij staan in Maastricht voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Maastricht, hoofdvestiging Helmond

Over elektriciteitskeuringen

Een goed werkend stroomnetwerk is van groot belang voor moderne huishoudens. Het lijkt steeds moeilijker om je voor te stellen hoe het is om te leven zonder elektriciteit, van koelkasten tot beeldschermen. Het goed functioneren en de efficiëntie van de achterliggende installaties zijn van cruciaal belang.

Een onafgebroken elektriciteitsvoorziening vereist nauwkeurig onderhoud en controle. Bij elektriciteitskeuringen start zowel het onderhoud als de grondige controle. Bij FB Services hebben onze vakkundige elektriciens de kennis om uw elektrische installaties te controleren en te beoordelen.

Keuring elektrische installaties: waarom?

Door regelmatig te laten controleren of uw elektrische installaties goed functioneren, verkleint u het risico op brand en andere elektrische gevaren die kunnen optreden. Het gevaar op brand en andere elektrische risico's neemt af door regelmatige inspecties uit te voeren. Het is altijd verstandig om de elektra in Maastricht regelmatig te laten inspecteren, zodat u geen onnodige risico's loopt.

Het blijkt vaak nuttig te zijn om keuringen van elektrische installaties aan te vragen bij een verhuizing. Bij oudere woningen willen (ver)kopers vaak graag zeker weten of de elektra in de woning goed functioneert. Dit is iets wat een elektricien voor u kan regelen.

Maar niet enkel woningen hoeven soms gekeurd te worden op het gebied van elektrische installaties. De keuringen van zakelijke installaties zijn van enorme waarde. Bedrijven moeten voldoen aan een strenge set regels, waar regelmatig een keuring bij hoort.

Soorten keuringen

In het algemeen onderscheidt men twee soorten keuringen; de NEN- en SCOPE-keuringen vallen hieronder. Er zijn verschillende types keuringen; de NEN-keuringen en SCOPE-keuringen zijn onderverdeeld in diverse inspecties. In dit geval wordt doorgaans een nummer gebruikt om aan te geven welk aspect van de keuring wordt beoordeeld.

Schakel FB Services in voor uw elektriciteitskeuring

Is een keuring voor uw woning of bedrijfspand gewenst? Voor alle vragen over elektrische installaties kunt u bij de elektriciens van FB Services terecht. Bij ons kunt u terecht voor het beoordelen en optimaliseren van uw elektrische installaties.

Bel ons op 085 106 1547 als u ons telefonisch wilt spreken. U hebt de optie om een boodschap achter te laten in het contactformulier op de website. Een medewerker staat gereed om zo snel mogelijk te reageren op uw aanvraag.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1547

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!