Direct een elektricien nodig in Maastricht? Bel 085 106 1547 Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Maastricht, hoofdvestiging Helmond

Groepenkast uitbreiden Maastricht

Overweegt u een extra stroomgroep toe te voegen, bijvoorbeeld om meer zware apparaten aan te sluiten of vanwege problemen met de huidige verdeling? Het is aan te raden om de groepenkast om diverse redenen aan te passen. Uw groepenkast in Maastricht uitbreiden met snelheid, tegen een goede prijs en met vakmanschap, doet u met FB Services; uw groepenkast expert.

Extra groepen aanleggen Maastricht

Wanneer u overweegt om extra zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, aan te sluiten, kan dit een belasting zijn voor uw huidige stroomgroepen. In dit geval kan het nodig zijn om een extra stroomgroep te installeren om kortsluiting en overbelasting te voorkomen. Als u zonnepanelen in bedrijf neemt, zal een extra groep vereist zijn.

Als u plannen heeft om uw woning in Maastricht aan te passen of te renoveren, kan het installeren van een extra groep handig zijn. Houd in gedachten dat er maximaal vier groepen aangesloten kunnen worden op een aardlekschakelaar. Het installeren van een extra aardlekschakelaar kan dus ook een extra klus vormen.

Bent u op zoek naar uitbreiding van extra groepen of advies van deskundigen? Voor deskundige hulp, moet u bij FB Services zijn! Onze ervaren elektriciens beschikken over alle benodigde kennis met betrekking tot groepenkasten en staan klaar om u de juiste ondersteuning te bieden.

Twijfelt u nog over de opties, de noodzaak en de prijs? Neem gerust contact op met FB Services voor meer informatie. Om contact met ons op te nemen, kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag. Als u liever telefonisch contact wilt opnemen, bel dan naar 085 106 1547 voor directe assistentie.

Een extra groep aanleggen in de meterkast? FB Services komt u helpen!
FB Services helpt in Maastricht en omgeving met groepenkast-werkzaamheden.

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn uiteenlopende omstandigheden waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Maastricht een slimme investering kan zijn. Als u momenteel elektrisch kookt en denkt aan het aansluiten van een Amerikaanse koelkast, kan dat invloed hebben op uw groepenkast. Mogelijkerwijs kan een keukengroep niet meer alle keukenapparatuur van elektriciteit voorzien.

Er kan ook een situatie ontstaan waarbij uw groepenkast uitgebreid moet worden vanwege het hoge energieverbruik in uw woning. Bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan dat bijvoorbeeld komen door het gebruik van een tv, een muzieksysteem en meerdere (spel)computers op dezelfde stroomgroep. Het uitbreiden van de groepenkast is een slimme oplossing bij veel gelijktijdig stroomverbruik in uw woning.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

U kunt vaststellen hoeveel stroomgroepen nodig zijn in uw woning door te letten op uw verbruik en de huidige indeling van de groepen. Veel huizen hebben een stroomgroep die specifieke gebieden van stroom voorziet. In moderne huizen met veel zware apparaten ziet u al snel complicaties ontstaan, zoals in de wasruimte of keuken.

Het is niet simpel om te voorspellen hoeveel groepen perfect zijn voor uw woning. Het aantal benodigde stroomgroepen wordt vaak beïnvloed door de grootte van uw gezin. In een groot huishouden worden op diverse plaatsen in huis gemakkelijk meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikt.

Onze ervaren monteurs kunnen u assisteren bij het bepalen van het aantal benodigde stroomgroepen en het op de juiste manier verdelen. Wij assisteren u graag bij het efficiënt verdelen van stroomgroepen aangepast aan uw specifieke behoeften. U kunt onbezorgd gebruikmaken van uw elektra zonder storingen.

Laat uw groepenkast uitbreiden door FB Services

Het is sterk aan te raden om een professionele elektricien in te schakelen voor het werk aan uw elektra. Met een ervaren en deskundige specialist bent u verzekerd van veilige aanleg en een naadloze werking. Met FB Services heeft u toegang tot een professionele en ervaren monteur.

Neem contact op met ons voor professionele ondersteuning bij het uitbreiden van uw groepenkast in Maastricht. De monteurs van FB Services zijn er rap bij wanneer u ze nodig heeft en zullen zorgvuldig naar uw wensen luisteren. Door te bellen naar 085 106 1547 of het invullen van het contactformulier op onze website schakelt u ons direct in.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het komt weleens voor dat u erg zware elektronische apparatuur in huis wenst te hebben. Een inductiekookplaat, een privésauna of een oplaadpaal voor een elektrische auto zijn hier voorbeelden van. Deze apparaten zijn aanzienlijk zwaarder dan reguliere apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Voor het implementeren van deze apparatuur is het noodzakelijk om niet alleen een extra groep aan te sluiten in de groepenkast. Een inductie kookplaat van hoge kwaliteit vereist het gebruik van krachtstroom. Wanneer u van plan bent dit soort apparatuur te plaatsen, kunt u onze hulp inroepen voor het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kun je een groepenkast laten aanpassen?

Wanneer de vraag naar stroom in uw huishouden toeneemt kunnen er extra groepen worden aangelegd. Soms is het verstandiger om de groepenkast compleet te vervangen.

Kun je zelf een extra stroomgroep installeren?

Werken met elektriciteit zonder de nodige expertise kan ernstige risico's met zich meebrengen. Voor de veiligheid thuis is dit echt geen verstandige keuze.

Wat is het maximum aantal groepen dat je in je groepenkast mag monteren?

Een groepenkast kan maximaal 12 groepen bevatten. Het aantal groepen dat per hoofdschakelaar in de groepenkast is toegestaan, bedraagt maximaal 4.

Welke elektrische apparaten worden beschouwd als zware elektronica?

Voor een efficiënte werking plaatst u zware elektronica het beste op aparte groepen. Zoals eerder vermeld, de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger en een oven.


Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1547

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter