Direct een elektricien nodig in Maastricht? Bel 085 106 1547 Of vul het formulier in

Stekkerproef

Wij staan in Maastricht voor u klaar!
Een Elektricien
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Maastricht, hoofdvestiging Helmond

Stekkerproef

Op het moment dat u bezig bent met koken, schakelt de oven plotseling uit. Of u bent net lekker een film aan het kijken en door het uitvallen van de stroom mist u het einde. Het komt altijd op een ongelegen moment: kortsluiting. Vaak wordt dit veroorzaakt door overbelasting van het stroomnetwerk of een specifiek apparaat. Heeft u geen idee welk apparaat de kortsluiting heeft veroorzaakt? Met behulp van een stekkerproef kunt u zelf gemakkelijk achterhalen wat de oorzaak is.

Stekkerproef uitvoeren

Een stekkerproef uitvoeren is doorgaans een simpele, maar effectieve procedure om zelf het probleem (een defect apparaat of elektrische aansluiting) bij stroomuitval te achterhalen.
Het uitvoeren van een stekkerproef kost u doorgaans maar 10 minuten van uw tijd, afhankelijk van de grote van uw woning en het aantal elektrische apparaten in uw huis.

Durft u dit zelf niet aan? Aarzel dan niet en bel 085 106 1547. FB Services staat klaar om u te helpen in Maastricht bij het oplossen van een stroomstoring.

1: Schakel de stroom/groepen uit

Schakel alle groepen in uw meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen.

2: Haal alle stekkers uit de stopcontacten

Verwijder in uw gehele woning alle stekkers uit de stopcontacten. Vergeet de stekkers in bijvoorbeeld uw schuur of berging niet!

3: Schakel de stroom/groepen in

Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in uw meterkast opnieuw in.

4: Een voor een inschakelen

Plaats nu alle stekkers één voor één weer in het stopcontact en zet daarbij ook de apparaten één voor één aan. Wacht tot het apparaat automatisch aanslaat voordat u verder gaat met het volgende apparaat.

Indien er sprake is van een probleem in uw installatie, dan is het verstandig om een gekwalificeerde elektricien te raadplegen. Voor snelle assistentie kunt u FB Services bereiken via 085 106 1547 of het contactformulier invullen. Houd er echter rekening mee dat er eventueel kosten achteraf in rekening gebracht kunnen worden als het probleem veroorzaakt is door uw eigen apparatuur.

Gerelateerde pagina's

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1547

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!