Stroomstoring in Maastricht?

Een storing in de groepenkast kan verschillende oorzaken hebben. Steekt u de stekker van de waterkoker in het stopcontact en valt de stroom direct daarna uit? De storing wordt in dat geval hoogstwaarschijnlijk door de waterkoker veroorzaakt. Het apparaat zelf kan kapot zijn of u heeft mogelijk teveel apparaten in één keer in gebruik. In het laatste geval heeft u te maken met overbelasting.

Zo’n storing kunt u gemakkelijk zelf verhelpen door een schakelaar in de groepenkast om te schakelen of door een stop te vervangen. Het apparaat kunt u beter niet meer gebruiken of niet tegelijk met veel andere apparaten. De storing kan ook een hele wijk treffen. Dat merkt u snel door ’s avonds of ‘s nachts even buiten te kijken. U kunt ook de buren vragen of zij hetzelfde probleem als u hebben. Als dit zo is, bel dan het landelijke storingsnummer.

Snelle hulp bij een storing

Bent u de enige die last heeft van de storing en heeft u geen idee wat de storing heeft veroorzaakt? In Maastricht en omgeving helpt FB Services u graag deze op te lossen. We kunnen snel bij u zijn en staan altijd voor u klaar. Het werk van onze vakman is betrouwbaar en veilig. Neem geen risico’s en bel een elektricien. We zijn te bereiken via 085 - 106 15 47 en via het contactformulier.